сряда, 12 август 2015 г.

ТЕСТ:ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ ДНЕШНИЯТ ДЕН

Случвало ли ви се е да сте настроени за романтика, но каквито и действия да предприемете в тази насока, все да удряте на камък? За сметка на това, обаче, не спират да ви затрупват с работа? Или пък обратното – амбицирали сте се да постигате успехи в службата, а гаджето ви звъня 15 пъти само до обяд? Според нумеролозите всеки един ден носи в себе си енергия, която ще ни донесе успехи но в конкретна сфера. Те смятат, че ако приемем сериозно този факт, не само ще имаме низ от щастливи дни, но може и да променим живота си!

За да разберете конкретен ден за какво най-много е подходящ за вас, първо трябва да пресметнете личното си число. Това става, като съберете до едноцифрен сбор всяка цифра от рождената си дата. Например 04.04.1990. 0+4+0+4+1+9+9+0=27. 2+7=9.

След като вече знаете личното си число, вече става по-лесно. Събирате по същия начин до едноцифрен сбор датата, която ви интересува. Да речем. 26.04.2014. 2+6+0+4+2+0+1+4=19. 1+9=10. 1+0=1. Сега събирате вашето лично число с това на съответната дата отново до едноцифрен сбор. В случая: 9+1=10. 1+0=1

И ето значението на числата!

1 – Ден за реализация на личния потенциал. Успехите в любовта, работата, семейството ще идват само от дейности, които сте инициирали и реализирали лично. Въздържайте се, обаче, от прояви на излишна гордост, особено в интимен план.

2 – Ден за коалиция. Тук успехите ще идват от нещата, които се вършат в партньорство. Не правете нищо сами, защото сте обречени на провал. Чудесен ден за започване на връзка! Действайте дипломатично и се съобразявайте с мнението на останалите.

3 – Ден за защитаване на личните интереси. Забравете за мекушавостта! Трябва твърдо и категорично да защитавате позициите си, да скръцнете със зъби, дори това да ви навлече негодуванието на хората. В личен план, нещата са доста емоционални – бурна страст и романтика или разпалени кавги и повечко ревност. Не си въобразявайте несъществуващи проблеми и не обвинявайте неоснователно, ако искате да се радвате на първото!

4 – Ден на щастливи изненади и обстоятелства. Разширете бизнеса си, купете си имот или пък продайте такъв. Денят е чудесен за всякакви сделки и намиране на нови бизнес сътрудници. Бъдете общителни и позитивни. В личен план денят е идеален за укрепване на връзката и разрешаване а всички стари конфликти.

5 – Ден на почтеността. Останете верни на морала! Дори направете нещо благотворително. Всяка благородна постъпка ще ви се върне тройно. Денят е чудесен за започване на нов бизнес (стига да е честен!). В личен план трябва да радвате любимия човек с подаръци и комплименти. Бъдете щедри! Това ще укрепи любовта ви. Идеален ден и за сключване на брак.

6 – Ден на комфорта и красотата. Задължително трябва да въведете уют в дома и на работното си място. Идеален ден и за ремонт. Изобщо всякаква красота, която сътворите, ще ви донесе хармония и спокойствие. Важно е да не се чувствате дискомфортно, независимо какво правите. В интимен план, денят е просто прекрасен! Отдайте се на романтика, любов и нежност с половинката. Добри перспективи и за създаване на нова връзка или преминаване в следващ етап в съществуващата такава.

7 – Ден за практични дела. Каквато и емоция да вложите в действията и решенията си, ще сбъркате. Мислете логично, практично, при общуване с началници, спазвайте тона на йерархията. В интимен план не е време за силно изразяване на емоции и драми. Само ще създадете напрежение с партньора. Дори, ако искате, си посветете този ден на лични, отколкото съвместни дела.

8 – Ден на риска. Ако сте се страхували да направите нещо, сега е моментът! Напуснете работа, изискайте повишение, приемете предложение… Има една приказка, че успехът обича смелите и в този ден тя важи с пълна сила. Този път слушайте интуицията, а не разума. В личен план се опитайте да изгладите недоразуменията. Ако пък се чувствате нещастни с партньора, денят е подходящ за приключване на връзката. Както и за приключване на всичко, което ви дърпа назад и ви прави нещастни.

9 – Духовен ден. Сега е времето да пречистите душата си. Да се помолите, да почетете мъдри мисли. Да направите равносметка за направените грешки. Да се извините, да помолите за прошка. Особено в интимния живот. Бъдете мили, сърдечни, обичайте и позволете да ви обичат!
Източник:abcblog

Няма коментари:

Публикуване на коментар